(+36) 77/ 491-101 | (+36) 30/9382-610 newplast@newplast.hu

Manapság egyre több szó esik a környezetvédelemről, az általunk termelt hulladék mennyisége elérte a kritikus szintet. Ehhez szinte kivétel nélkül mindenki hozzájárult, de van rá mód, hogy megállítsuk sok aprónak tűnő kezdeményezéssel. Ha Ön is elgondolkodott, hogyan tehetne az ügy érdekében, eláruljuk: lebomló reklámszatyor.

Mi a New Plast-nál gondolunk a jövőre, ezzel is példát állítva újrahasznosított műanyagból, sőt, ami ennél is fontosabb, biológiailag lebomló műanyagból is elkészítjük vásárlóink részére bármelyik termékünket.

Akiknek vállalkozásukhoz szükség van nagy mennyiségű reklámszatyorra, nagyon fontos hogy felismerjék, van különbség szatyor és szatyor között. Szerencsére évről-évre egyre több cég kapcsolódik be Magyarországon is a biológiailag lebomló eszközök, mint a lebomló reklámszatyor beszerzésébe.

Az mára tény, hogy a műanyag zacskók lebomlása nagyon sok idő, 200-500 év. Tanulmányok szerint a bevásárló szatyrokat átlagosan 12 percig használják. Épp ezért már több környező országban a műanyagfelhasználás korlátozását vezettél be, ebbe beletartozik az egyszer használatos műanyagok mint a reklámszatyrok betiltása is. Magyarországon 2019. július 1-jétől felemelnék a műanyag szatyrok termékdíját, és előreláthatóan 2021-re vezetik be az egyszer használatos műanyagok betiltását.

lebomló reklámszatyor

Óvja környezetét és válasszon lebomló reklámszatyrot

A műanyag reklámszatyroknak lassan lejár az idejük, előtérbe helyeződnek a lebomló anyagból készült táskák.

Két típusát különböztetjük meg a reklám táskáknak:

  1. Kukoricakeményítőből készült táska

Az alapanyaga a kukoricakeményítő, ami mentes a termékdíj fizetés alól, és komposztálható.

  1. Biológiailag lebomló műanyag táska

Alapanyagát tekintve kőolajszármazékból készül, ami különböző tényezők hatására kb. 12 hónap alatt bomlik le mikroméretű műanyagra. Termékdíj fizetési kötelezettség van rá.

Családi vállalkozásunk mindkét alapanyagból készít személyre szabott reklámszatyrot. Korszerű technológiát használunk, célunk ebbe az irányba továbbhaladni, hogy meg tudjunk felelni a legújabb környezetvédelmi elvárásoknak, és vásárlóinkat maximálisan ki tudjuk szolgálni.

Változtasson még ma, a szállítás Budapestre ingyenes.

Árajánlat kérés ide kattintva