(+36) 77/ 491-101 | (+36) 30/9382-610 newplast@newplast.hu

Nem olyan régen

Ha cég a rendeléseket vagy iratokat el szerette volna juttatni A pontból B-be, általában borítékba tette. Sajnos ez a megoldás hordozott némi kockázatot, mivel a boríték átlátszott, így pénzt és fontosabb dokumentumokat nem lehetett benne küldeni, nedvességtől elázott, kinyílhat, kiszakadhat a boríték, és még sorolhatnánk.

Hogy ezt kiküszöböljük, ezért szükség volt jobb megoldásra, ami nem is váratott magára.

Futártasak

Futártasakot több okból kifolyólag is érdemes használnunk

Miért olyan jó a futártasak

A futártasak egy csomagküldést segítő egyszer használatos eszköz. Egyre jobban elterjedt, ez annak is köszönhető, hogy rendkívül praktikus mert erős anyagból készül, és bárki számára egyszerű a használata.  Anyagát tekintve coextrudált LDPE fóliából készül, ami 3 rétegű, ami nagyon tartóssá teszi, akár hosszabb utaknál is. Nagyon fontos, hogy a futártasakok biztonsági ragasztószalag résszel vannak felszerelve, ezt egy határozott lesimító mozdulattal lehet lezárni, viszont utána a ragasztási idő leteltével nem lehet anélkül felnyitni, hogy sérülés ne keletkezne a futártasakban. A csomagunk így védve van a nedvességtől, kosztól, portól.

A futártasak opcionálisan írható felületeket is tartalmaz, anyagára tollal könnyedén írhatunk a könnyebb beazonosítás érdekében.

Ha saját ízlésünkre szeretnénk formálni az is megoldható, 1-től 6 színig lehet nyomtatni.

Kinek érdemes beszerezni futártasakot:

  • Webshopoknak, akik szeretnék megtalálni a tökéletes és olcsó megoldást termékeik csomagolására
  • Bankoknak
  • Kórházaknak
  • Aki pénzt, okmányokat ad fel postán borítékban
  • Aki nem szeretné hogy csomagjába illetéktelenek belelássanak
  • Akinek fontos a használhatóság, minőség.
  • Aki olyan terméket akar küldeni amit nem kell védeni ütődéstől

A csomagolás ma már kiemelt szerepet kap. A futártasakot alkalmazó cégek biztosak lehetnek abban, hogy ezzel a termékkel biztonságosan, könnyedén, fennakadások nélkül zajlik le a küldés.

Futártasak ajánlatkéréshez kattintson ide!