(+36) 77/ 491-101 | (+36) 30/9382-610 newplast@newplast.hu
A futártasak előnyei nem elhanyagolhatóak egy webáruház vagy csomagküldő vállalkozás számára. Az egyik nagy előnye, hogy mivel nedvességálló futártasakról van szó, nem ázik át, ezáltal a kézbesítendő áru ép marad. A futártasak többféle kivitelben is rendelhető, pl. átlátszó vagy nem átlátszó kivitelben, igénytől függően.
A tasak mérete egyedi igény alapján kivitelezhető. A futártasak anyaga rendkívül erős. Köszönhetően a coex, többrétegű, újrahasznosítható polietilénnek. Az anyagvastagsága is igény szerint választható.
Futártasak előnyei
Futártasak Méretei
Az előnyök közé sorolandó, hogy roncsolásmentesen nem nyithatóak ki, így az illetéktelenek általi nyitási próbálkozások száma is minimális. A tasakok biztonsági ragasztószalaggal, biztonsági hegesztéssel vannak ellátva a biztonság jegyében.
Számos egyéb módja van a futártasak konkurenciától való megkülönböztetésének. Ezek közül egy, hogy a tasak szélein elhelyezhető egyedi mikroírás. Olyan ragasztószalaggal is zárható, mely felirattal jelzi, ha oldószerrel, egyéb módszerrel próbálkoztak kinyitni a tasakot.
Lehetőség van a futártasakok sorszámozására is, de akár vonalkóddal is elláthatóak az elektronikus követhetőség érdekében.
A futártasak előnyei közé tartozik, hogy ellátható úgynevezett dokumentum zsebbel, melybe kísérőpapírt tehetünk. A tasak akár írható felülettel is kérhető, valamint saját logó,fotó illetve egyéb felirat is elhelyezhető rajta akár 1-6 színnel nyomva.

Futártasakkal kapcsolatban írjon nekünk!