(+36) 77/ 491-101 | (+36) 30/9382-610 newplast@newplast.hu
Amennyiben biztonsági tasak használata mellett dönt, számos tulajdonságát Ön határozhatja meg.
Például a biztonsági tasak átlátszó vagy nem átlátszó legyen, egyedileg kiválaszthatja az Önnek leginkább ideális méretet, akár egyedi logóval is kérheti legyártását.
A biztonsági tasakok anyaga coex, többrétegű, újrahasznosítható polietilén, melynek tulajdonsága, hogy rendkívül erős. Ezáltal biztos lehet benne, hogy maximálisan betölti a behelyezett értékek állagának megóvására irányuló szerepét. További előnyös tulajdonság, hogy a mivel a tasakok biztonsági ragasztószalaggal, bizonsági hegesztéssel vannak ellátva, nem nyithatóak fel anélkül, hogy ne roncsolódnának. Ezáltal megelőzhetőek az avatatlan kezek általi felnyitások.

A biztonsági tasak egyéb opcionális elemei!

Egyedileg választhatja, hogy a tasak szélein fusson valamely mikróírás vagy akár sorszámmal is elláthatóak a tasakok. Lehetőség van vonalkódos elektronikus azonosításra, regisztrálásra. Amennyiben szeretne kísérődokumentumot elhelyezni a biztonsági tasak külső részén, tárolózsebbel is kérhető.
A biztonsági tasak rendelhető írható felülettel vagy olyan speciális ragasztócsíkkal is, mely felirattal jelzi az oldószerrel,mechanikai behatással történő felnyitási kísérletet.

Biztonsági Tasakot Szeretne?
Töltse ki a lenti űrlapot!